Харків, вул. Жон Мироносиць, 11

Музей працює в обмеженому режимі

Святковий концерт до 50-річчя ДМШ №12 ім.К.І.Шульженко

Святковий концерт до 50-річчя ДМШ №12 ім.К.І.Шульженко

Вітаємо із славним ювілеєм – 50-річчям
педагогічний колектив та учнів ДМШ №12 ім.К.І.Шульженко!

Від початку її відкриття 1973 року тодішньою адміністрацією закладу було відразу ж піднято високу планку роботи, де високофаховий колектив педагогів зробив усе, щоб імена переможців конкурсів та фестивалів було пов’язано з школою. Присвоєння її імені нашої знаменитої землячки тільки посилило почуття гордості і водночас відповідальності, спонукаючи до нових успіхів і розширення музичних обріїв, підтримуваних і впроваджуваних нинішнім директором Оксаною Пріз, колишньою випускницею школи.

У художньому середовищі майстрів мистецтва вважають, що тільки музика може краще передати той емоційно-образний зміст, втілений в образотворчості. Історія знає чимало прикладів поєднання художнього, вокального і музичного обдарування. Це Тарас Шевченко, Ілля Рєпін, Петро Левченко, Сергій Васильківський, із сучасних - Василь Ганоцький, Роман Мінін та інші. Тому такими популярними стали засідання клубу «Фермата» у ХХМ (куратор педагог Н.Деменкова), де музичний план «переходить в художній», демонструючи їх синтез і естетичну красу.

Для багатьох юних талантів наші концертні майданчики стали стартом для подальшого професійного росту, для тих, що обрали інший шлях у житті, музика є життєвим супроводом, який приносить насолоду і відчуття своєї приналежності до кола обраних нею.

Рафінованість, естетський підхід у всьому, що є складовими учбового процесу, відзначають вас завжди, ВИ – КРАЩІ! Залишайтесь такими, які б часи не були на наших теренах, а ми будемо вашими творчими партнерами, зберігаючи добрі людські і дружні взаємини!
Успіхів вам, нових перемог, творчої наснаги!

З повагою колектив Харківського художнього музею


Ансамбль "Музичний сувенір"
ДМШ №12 ім.К.І.Шульженко
Керівники Нєвєров Сергій Володимирович і Костенко Наталія Євгеніївна


Ковалевський Єлисей, II курс
Роберт Шуман “Арабеска”, тв. 18
ХМФК ім. Б.М.Лятошинського


Ковалевський Єлисей, II курс
Ігор Шамо Прелюдія 8 fis moll.
ХМФК ім. Б.М.Лятошинського


Говтва Єгор (пед. Деменкова Н.С.)
М.Завадський, "Українська Шумка"


Говтва Євангеліна (випускниця ДМШ №12 2018р. у класі педагога Деменкової Н.С.)
Ф.Шопен Вальс мі мінор